Klubbmästerskap 2019

Klubbmästerskapet 2019 går i fyra etapper. Första etappen tävlar vi med digitala bilder, andra etappen med påsiktsbilder men i två klasser, färg och monokrom. Den tredje etappen blir en kollektionstävling i två klasser, påsikts och digitala bilder. Den fjärde etappen gäller digitala bilder med tema.

Temat för den fjärde etappen 2019 beslutades på årsmötet bli Rost

Det delas ut poäng i varje etapp och den som har samlat mest poäng efter den fjärde etappen koras till klubbmästare för 2019.

Mer om poängutdelningen i tävlingsreglerna.

Kalender

1:a etappen digitala bilder:                       Inlämning månadsmötet i februari, redovisning på marsmötet.

2:a etappen påsiktsbilder:                        Inlämning månadsmötet i april, redovisning på majmötet.

3:e etappen kollektion digital och påsikt:   Inlämning månadsmötet i september redovisning på oktobermötet.

4:e etappen digitala bilder med tema:       Inlämning månadsmötet i oktober, redovisning på novembermötet

Den fjärde deltävlingen med digitala bilder har temat:

Rost